OK

Alt du behøver at vide om industrielle switches

Industrielle Ethernet-switche er designet til at blive brugt i udsatte miljøer og muliggør opbygning af pålidelige og sikre netværk. Uanset om du har brug for en uadministreret switch til punkt-til-punkt-forbindelse, en administreret switch til håndterbare netværk eller en PoE-switch, vil vores brede udvalg af switches og vores mangeårige netværksekspertise hjælpe dig med at finde det rigtige produkt til dine specifikke behov.

 
 
 

Administreret layer 2 eller layer 3

For at kunne administrere en switch og lave regler for hvordan netværkstrafik skal håndteres, er der behov for en administreret switch. Almindelige eksempler kan være VLAN, QoS osv. På grund af den administrative kapacitet administreres professionelle switches normalt.

Se produkter

Uadministrerede

Ved installation af enklere netværk uden behov for administration, bruges ofte uadministrerede switches. Ved blot at tilføje strøm er netværket hurtigt og nemt oppe at køre. Fås både med og uden PoE

Se produkter

PoE (Power over Ethernet)

For sikkert at kunne overføre elektricitet sammen med datakommunikation kan PoE-teknologien anvendes. Dette forudsætter, at både switchen og enheden understøtter PoE. Den største fordel er enkelheden ved at installere nye enheder, fordi der ikke er behov for en stikkontakt - det er nok at køre et Ethernet-kabel til enheden (for eksempel et WiFi-adgangspunkt). PoE fås i forskellige standarder med forskellig effekt for at kunne betjene forskellige typer enheder.

Se produkter

IP-vurdering

For at garantere, at en afbryder fungerer under de forhold, som den vil blive installeret under, er der forskellige klassifikationer. Et produkts IP-klasse eller kapslingsklasse, angiver, hvor godt produktet kan modstå ydre påvirkninger af vand, støv og lignende. Dette vil hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt til dine specifikke behov.