OK

Aurdel lancerer lige om lidt!

Den 3. april lancerer vi Aurdel.com, hvor du vil få adgang til et bredere sortiment og en markant forbedret  kundeoplevelse. Du kan handle på Deltaco.dk indtil den 31. marts kl. 23.59, hvorefter der vil være lukket for nethandel indtil den 3. april.

Tidsplanen

Frem til onsdag den 29. marts kl. 14:00 kan du handle helt som normalt med daglige forsendelser fra vores lager. 

Du kan stadig afgive ordre frem til den 31. marts kl. 23:59. Disse ordrer vil blive sendt ud fra vores lager den 3. april. Fra midnat den 31. marts til klokken 7:00 den 3. april er det ikke muligt at handle online

Vi bliver Aurdel – og dermed en af ​​Nordens største teknologidistributører

Deltaco og vores søsterselskab Aurora Group vil fusionere for at blive Aurdel sammen.

Som en enkelt stor distributør bliver vi en markant stærkere partner med et endnu bredere udvalg af de nyeste teknologiprodukter. Du kan altid regne med vores utrættelige ambition om at samle den nyeste teknologi – alt for at din virksomhed kan blomstre.

En forbedret helhedsoplevelse

Sammenlægningen og det nye navn betyder nyt logo, nye farver og frem for alt store fordele for dig som kunde. Du får blandt andet adgang til et udvidet produktsortiment, mere effektiv logistik og en forbedret ny webshop, hvor du kan finde alt, hvad du har brug for.

Din nye Aurdel-konto

Som eksisterende kunde vil du automatisk modtage en e-mail med din nye brugerkonto og information om, hvordan du logger ind på din Aurdel-konto. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores altid hjælpsomme kundeservice på kundeservice@deltaco.dk

Ofte stillede spørgsmål


Vil organisationsnummeret ændre sig?

DanDeltaco A/S skifter navn til Aurdel Demark A/S og beholder dermed samme firmanummer.

Vil min kontraktaftale ændres?

Nej, hvis du har en særskilt aftale med DanDeltaco A/S, flyttes den også til Aurdel Denmark A/S.

Er produktpriserne påvirket af overgangen til Aurdel?

Nej, priserne forbliver så favorable som nogensinde. Hvis du har en aftalt pris på et produkt (for eksempel en budpris), gælder den fortsat indtil udløbet af aftaleperioden, også efter at Deltaco bliver til Aurdel.

Skal jeg som kunde hos Deltaco gøre noget for at blive kunde hos Aurdel?

Nej, vi overfører alle kunder fra Deltaco til Aurdel. For at logge ind på vores nye webshop skal du dog oprette en ny adgangskode. I forbindelse med lanceringen af ​​Aurdel vil du via e-mail modtage information om, hvordan du gør dette.

Hvad sker der med mine resterende ordrer, der ikke er blevet leveret, før Deltaco bliver til Aurdel?

Ordrer med leveringsdatoer, efter at vi er blevet Aurdel, bliver flyttet over og leveret til dig, så snart vi får varen på lager.

Vil der være nogen forskel i leveringstid eller leveringsbetingelser?

Nej, bestillinger afgivet før kl.14, vil blive leveret næste hverdag. Fragtmand bliver den samme.

Hvad sker der med DELTACO-mærket?

Det er kun Deltaco som distributør, der skifter navn, vores produkter under DELTACO-mærket lever videre og er mere aktuelle end nogensinde.